Picnic tyttöporukalla

Thursday, May 04, 2017


Vappu oli ja meni, mutta ajattelin jakaa vielä kuvia meidän tyttöporukan vappupiknikiltä. Me ollaan siis kaikki tutustuttu somen kautta ja vitsi miten onnellinen ja onnekas olen, kun olen saanut tälläisen porukan ystäviä itselleni! Etenkin kun alunperin turkulaisena ei Helsingissä tuttuja ole kovinkaan paljon, ellei sitten lasketa töiden kautta tapaamiani ihmisiä. Mikä parasta, kaikki ollaan bloggaajia/vloggaajia, joten keskusteltavaa riittäisi joka päivä aamusta iltaan! Syksyllä tulee näitä tyyppejä kova ikävä kun on aika pakata laukut ja suunnata Ruotsiin..


Piknik sujui loistavasti siihen saakka kunnes porukka todella päihtyneitä opiskelijoita tuli häiritsemään keskusteluamme. Menimme nyyttärimeiningillä ja saimme nauttia ihan mielettömän ihanasta vappubrunssista Vanhan Kirkon puiston portailla. Tällä porukalla ei tarvinnut ujostella kuvaamista, jokainen kun halusin täydellisen ruudun brunssistamme. Maa on vielä sen verran kylmä ja kostea, että sinne ei ollut asiaa. Ellei siis olisi pukenut haalareita päälleen. Portaat siis toimivat lokaationa tällä kertaa.

Asuvalintana haalari ei varmasti olisi ollut huono, ilma oli nimittäin vappupäivänä vielä hieman kolea. Halusin pukea lämpimästi päälle ja päädyin näyttämään laivan kapteenilta navytakkini ja ylioppilaslakkini kanssa. Tätä se on, kun meillä ei ole vielä kokovartalopeiliä, josta voisi tsekata asun toimivuuden ennen ulos lähtöä.

Nyt taidan tutustua hieman tietokonetarjontaan.. Tämä vanha Macbook kun alkaa vedellä viimeisiään. Oisko teillä tietokonesuosituksia?

Picnic-porukka: Linda EkrothMarianne SendenaliIda StarckRoosa Mononen ja Camilla Czakan.

You Might Also Like

4 comments

 1. Ihanasti kirjoitit! Saat kyllä luvan tulla usein vierailemaan Helsingissä ❤️ Hahaha mulla alkoi naurattaa ajatus, et oltais kaikki oltu haalareissa tuolla XD

  www.mariannesendenali.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! xx Hahah, no mut sultahan ne ois löytynyt! Tuun kyllä varmaan käymään täällä aika usein <3

   Delete
 2. Ompas ihanan näköinen piknik ja onneksi nykyään voi pitää sitten yhteyttä niin monella keinolla ystäviin :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Emmi! Saatiin siitä kyllä aika herkullinen! Nimenomaan ihan huippua et pystyy olee helposti yhteydessä ystäviin :) varsinkin kun asuu ison osan vuodesta ulkomailla niin sitä osaa arvostaa! Kiitos kun kommentoit :)

   Delete

Like on Facebook