KESÄVIIKONLOPPU

Monday, May 22, 2017


Saako jo sanoa, että kesä on vihdoin alkanut? Tätä on odotettu pitkään, en kuitenkaan maaliskuussa Saksan +22 asteen lämmöstä lähtiessäni uskonut joutuvani odottelemaan mekkokelejä ihan näin pitkään.. Ihana viikonloppu kuitenkin takana!

Meidän sohva saapui vihdoin perjantaina ja ehdimme tosiaan asua reilu kuukauden päivät ilman sohvaa.. Viikonlopun aikana siis sohvalle jääminen houkutteli yllättävän paljon. Odotan jo sateista päivää, jolloin voi hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvalle katselemaan leffoja ja Netflixiä.

Kävin kuvaamassa kuvia ja nyt kun olen tehnyt tätä enemmänkin, perustin instagramiin valokuvaustilin @elahphotographing. Tänne tulen lisäilemään muista ottamiani kuvia, ja @elahblogin pidän omana tilinäni. Seurailkaa myös sielläkin, jos ottamieni kuvien seuraaminen kiinnostaa! Kuvailujen jälkeen käytiin Saran kanssa ekoilla terassisiidereille, kesäfiilis!!

Nyt suuntaan Camillan kanssa kuvailemaan, toivottavasti pilvet katoaisivat pian.. Jotenkin musta tuntuu, että aina kun käymme kuvaamassa sataa ja on synkkää..

Farkkutakki Mango
Mekko BikBok
Kengät H&M
Laukku Louisvuitton
Aurinkolasit Rayban

You Might Also Like

1 comments

  1. Aivan ihania kuvia ja tosi tyylikäs asukokonaisuus!:) Hah jotenkin tuttu tunne, että kun oikein suunnittelemalla suunnittelee kuvausreissua - sataa tai on pilvistä. Nyt kun ois super kiva keli, oon laitellut viestiä kavereille ja muutamalle muullekin, josko kuvaustreffit onnistuisi, mutta kaikilla on jotain tekemistä, höh :( :'D

    ReplyDelete

Like on Facebook