Kesän silmälasitrendejä

Wednesday, May 31, 2017

*Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa*


Aiemmin keväällä järjestetyssä Blogger's Inspiration Dayssä oli Instrumentariumin piste, joka houkutteli upeana yhdessä kulmauksessa. Piste oli toteutettu todella tyylikkäästi ja pisteelle oli tuotu mitä hauskimpaa kuvausrekvisiittaa!

Esillä oli italialaisen Heritage kehys- ja aurinkolasibrädin Spectacles of time -mallisto, jonka kehykset ja aurinkolasit on valmistettu kiiltävästä asetaatista, jonka muodot jäljittelevät luonnon elementtejä. Mallistoon pääsee tutustumaan paremmin Instrumentariumin Trendwalk-sivustolla.

Minulla ei ole koskaan ollut silmälaseja, joten aloin innokkaasti etsimään minulle sopivia kehyksiä ja sain onnekseni pisteeltä apua hyvän parin löytämisessä. Suosikeiksini valikoituivat 1950-luvun kehykset, jotka korostavat kulmalinjaa. Mielestäni tämä malli sopi parhaiten kasvojeni muotoon!


En olisi itseasiassa uskonut, että valitsen 50-luku henkiset lasit, sillä olen aina pitänyt 1920-luvun muodista ja ylioppilasmekkonikin oli todella klassinen 20-luvun mekko, jonka itseasiassa puin vielä päälleni tänä samaisena päivänä Indiedays Blogger's Awards gaalaan!

Tässä vielä päivän aikana kuvattua fiilisvideota pisteeltä!


You Might Also Like

0 comments

Like on Facebook