Huikeat ystävämyyntilöydöt

Tuesday, May 09, 2017


Sain viime viikolla kutsun Bernerin ja Patrician ystävämyyntien VIP-shoppailuiltaan, ja ilmoittauduin innolla mukaan tsekattuani Bernerin bränditarjontaa; mm. Clarins, Rimmel, IsaDora, Sally Hansen ja Calvin Klein. Eniten silmään pisti minulle ennestään tuttu ja luotettu Clarins, joten toki halusin päästä näkemään ystävämyyntien tarjonnan. Onnekseni en todellakaan joutunut pettymään, vaan mukaan tarttui erinomaisia tuotteita sitäkin erinomaisella hinnalla.

Mukaani lähti nude huulikiilto, bb-voide, mineraalipuuteri sekä kosteusvoide. Lisäksi tein muutaman löydön poikaystävälleni. Meikit kustansivat vaivaiset 5e/kpl ja kosteusvoiteesta maksoin 10e. Miten tyytyväinen olenkaan näihin löytöihin! Tarjolla oli myös paljon muuta kuten esimerkiksi tuoksuja ja kosmetiikkaa sekä Patrician alusvaatteita. Shoppailuilta oli kuitenkin melko täyteen bookattu ja ihmisiä oli niin paljon, että liiketilassa liikkuminen oli todella hankalaa ja minulle tuli kiire ulos.

Ystävämyynnit ovat edelleen käynnissä torstaihin asti osoitteessa Unioninkatu 18, 00130 Helsinki. Ystävämyyntien Facebook-sivut. Varmasti väenpaljous ei ole nyt enää samanlaista kuin kutsuvierasillassa.


You Might Also Like

6 comments

 1. Ei vitsi olipa hyviä tarjouksia !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin oli ja noi tuli kaikki tuotteet tarpeeseen!

   Delete
 2. Voi vitsi mitä löytöjä ja mitkä hinnat! 😍 Ja blogin uusi logo on muuten loistava, tykkään! 👌🏻

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä! Ja ihanaa tosi kiva kuulla! xx

   Delete
 3. Ihan huikeet ystislöydöt!! :D Ja ihan sairaan hyvä banneri! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin oli, onneks menin!! Ja kiitos <3

   Delete

Like on Facebook