6 faktaa

Tuesday, May 23, 2017


Mietin pitkään tämän blogin nimeä. Halusin jotain lyhyttä ja ytimekästä. Kerran mun mieleeni juolahti lause Expat Life As a Hockeywife. Aika osuvaa, sillä se on juuri sitä mitä mun elämäni on. Aivan liian pitkä nimi, lyhennetäämpä. Näin syntyi ELAH. Mutta. Nyt moni on kutsunut mua Suomessa Ellaksi.. Jos joku ei vielä tiennyt, niin olen siis Janina ☺️

Olen muuttanut viimeisten 6 vuoden aikana 11 kertaa. Aika paljon siis.. Nykyään voisi sanoa, että ollaan miehen kanssa aika experttejä muuttamaan ja pakkaamaan kamat laatikoihin. Mainittakoon, että poikaystäväni lähtiessä 5 kuukaudeksi Saksaan, hän pakkasi kaikki mukaan lähtevät tavaransa viidessä minuutissa.


Harkitsen maailman turhimpia asioita aina todella pitkään. Esimerkiksi kauneustuotteita ostaessani haluan ensin googlata, tutkia ja kysellä.. Haluan olla varma päätöksestäni. Arvatkaa vaan miten vaikeaa oli päättää huonekaluja kotiimme.. Tai siis, täältähän puuttuu vielä vaikka mitä.

Olen kotoisin Turun vieruskunnasta. Oikeasti pienestä paikasta. Olin pitkään varma, että haluan hankkia kodin Turusta ja että Helsinki tuntui turhan isolta. Nyt mä rakastan Helsinkiä ja en voisi kuvitella asuvani kesiä muualla! Uskomatonta, mutta musta tuntuu, että mulla tulee Helsinkiä ikävä syksyllä kun suuntaamme Ruotsiin..


Mä olen yleensä aina ajoissa. En tiedä mitään pahempaa kuin kiire ja se tunne, että olen myöhässä ja joku odottaa minua jossain. Suututtaa, jos joku on paljon myöhässä sovitusta tapaamisesta.

Mä rakastan sushia. Voisin syödä sitä joka päivä. Mä olen myös saanut mun monta kaveria koukuttumaan sushiin ja saankin heiltä kommenttia, miten olen ajanut heidät vararikkoon kun sushia on saatava niin usein! Itse en kuitenkaan osaa tehdä sushia. Yritin kerran ja siitä ei tullut mitään..


Jos teille jäi jotain kyseltävää laittakaa mulle ihmeessä kysymyksiä tulemaan! Muistakaa myös katsoa  mun ensimmäinen lookbook ja tilata mun Youtube kanava!Mekko BERSHKA
Nahkatakki ZARA
Kengät RAID (Asos)
Laukku H&M
Aurinkolasit RAYBAN

You Might Also Like

10 comments

 1. Wauu miten ihania kuvia <3 ! Hei mä haluun kans ton 5 minuutin pakkaustaidon!!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo mulle se kelpais myös, mä en nimittäin ihan noin nopee oo 🙈

   Delete
 2. Aivan ihanat kuvat! Kirsikankukat ovat hurmaavia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on ihan mielettömän kauniita! Kiitos 💕

   Delete
 3. Hey! Olen itsekin uusi Helsingissä ja muistelin, että kyselit jossain (blogin tai instan puolella) hyviä kampaajia täällä. Mihin paikkaan silloin päädyit?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! :) Kävin Uudenmaankadulle Hair Design Helsinkiin ja Miran käsittelyyn! :) löytyy esim instagramista @hairbymirac

   Delete
 4. Aivan ihania kuvia sinusta <3 Ja uusia juttujen paljastuminen on aina mielenkiintoista, eteenkin tästä blogin nimestä!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! Ihanaa kun kommentoit ja huippua, että oli mielenkiintoinen postaus! 😘

   Delete

Like on Facebook