Seuraavan lätkäkauden osoite

Tuesday, April 25, 2017


Nyt saan asukuvien saattelemana vihdoin jakaa myös teille ensikauden osoitteen! Viimeiset kaksi kautta olemme siis olleet Saksassa, sitä ennen kolme kautta Porissa ja nyt kesän jälkeen, elokuussa, muutamme Karlskogaan Ruotsiin. Ruotsissa asuminen on ollut mun haavelistalla varmaan seiskaluokasta saakka, joten olen mielettömän onnellinen ensi kauden paikastamme. Pääsen hiomaan kielitaitoani ja silti mun on helppo tulla aina käymään kotona Suomessa kun siltä tuntuu. Aika täydellinen tilanne siis!


Lätkäelämä on rankkaa, mutta antaa myös niin paljon. Mä olen niin onnellinen miten paljon olen päässyt näkemään maailmaa. En varmasti olisi lähtenyt itse ikinä asumaan ulkomaille, mutta nyt kun on ihminen, jonka kanssa nähdä maailmaa ei ulkomaille muuttaminen ole tuntunut lainkaan pelottavalta. Valehtelematta joka toinen uusi tuttuni täällä Helsingissä on kysynyt, onko tämä lätkän parissa eläminen kivaa. Tälläinen elämä ei varmasti sovi kaikille ja oli mullakin aluksi opettelemista siihen, ettei elämää oikeastaan pysty suunnittelemaan eteenpäin. Mutta nyt mä vaan nautin! Kesä Helsingissä ja syksyllä puhaltaa taas uudet tuulet!


Housut H&M
T-paita Zara
Takki Cubus
Aurinkolasit Rayban
Laukku Gucci

Kuvat : Camilla Czakan / edit by me

You Might Also Like

8 comments

 1. Oon niin innoissani teidän puolesta Ruotsiin muuttamisesta! 😍

  ReplyDelete
 2. Vitsi miten jännää, Ruotsi kuulostaa kyllä just oikealta paikalta! xx Vähän olinkin jo ehtinyt ootella näitä uutisia hehe.. 😄

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Oon niin innoissani😍 Hahah ihana, sopimus julkastiin vasta eilen, siks en voinu aikasemmin kertoa🙊

   Delete
 3. Mitä sä teit työkses Saksassa? Entä mitä meinaat Ruotsissa tehdä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! :) en oo pystynyt kielimuurin takia Saksassa tekemään töitä. Opinnot käynnissä Avoimessa yliopistossa, joten niitä ainakin jatkan :)

   Delete
 4. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta elämältä muuttaa aina milloin minnekin lätkän perässä! Ihan mahtava tilaisuus nähdä maailmaa! Oon ite kanssa pienestä pitäen salaisesti haaveillut Ruotsiin muuttamisesta ja ehkä se vielä joku päivä toteutuu. Ihana kuitenkin kuulla, että sinä pääset haaveidesi maahan!😍
  Kuvat ovat myös todella ihania ja keväisiä! Upee blogi myös💕

  http://www.lily.fi/blogit/outta-my-heart

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielenkiintoista joo. Stressaavaa, jännittävää ja hullua myös😅 Mutta nyt on jo alkanut tottumaan! Ja todellakin mahtava tilaisuus nähdä maailmaa.

   Kiitos paljon kommentista ja kehuista😍

   Delete

Like on Facebook