Miltä tuntuu asua kaupungissa?

Friday, April 28, 2017


Muutosta on nyt reilu viikko. En ole välttämättä ihan vielä sisäistänyt muuttoa, jotenkin tuntuu, että olisimme vain lomailemassa hotellissa Helsingissä (jos ei siis lasketa niitä miljoonia muuttotunteja kun olemme laittaneet asuntoa kuntoon). Olen itse kotoisin pieneltä paikkakunnalta Turun vierestä. Viime kesän asuimme Kalliossa, sitä edellisen Arabianrannassa. Lähellä keskustaa, muttei ihan ytimessä kuitenkaan. Porissa asuimme keskustan ulkopuolella ja Saksassa asuimme keskustassa, missä ei ollut mitään..


Toki Saksassakin tämä onnistui, mutta nyt voin kävellä muutamassa minuutissa kaikkialle! Paitsi silloin kun pitkän korkokengissä vietetyn kuvauskeikan jälkeen jalat sattuvat niin paljon, että on pakko hypätä spåraan ja mennä kaksi pysäkinväliä eteenpäin, jotta pääset mahdollisimman nopeasti kotiin.

Pohdimme aika pitkään, missä haluamme asua. Olisiko hyvä vaihtoehto asua kauempana keskustasta vai kaiken keskellä. Olemme tyytyväisiä ratkaisuumme. Olen nauttinut joka hetkestä kaupungissa. Ihanaa, kun ympärillä tapahtuu, liikkuminen on helppoa eikä matkoihin kulu tuntikausia. En ole edes huomannut liikenteen melua, josta joku minua varoitteli.

Tähän väliin pitäisi kai vielä mainita, että kolme vuotta sitten en nähnyt Helsinkiin muuttoa vaihtoehtona. Nyt en voi kuin ihmetellä tuon aikaisia ajatuksiani! Helsinki on ihana. Parasta on, kun joku ystävä soittaa ja pyytää nopealla varoitusajalla tapaamaan ja mun on helppo lähteä. Ovesta ulos ja kaikki mahdollisuudet avoinna.

Ehkä tulevaisuudessa tulee hetkiä, jolloin hieman kauempana asuminen tuntuisi myös hyvältä vaihtoehdolta, mutta just nyt tämä tuntuu parhaalta mahdolliselta vaihtoehdolta. Ihan mieletön kesä tiedossa!Neule ja kengät Zara
Housut H&M
Takki Newyorker
Huivi Balmuir
Laukku Louis Vuitton


PS. Mun blogi löytyy nyt myös blogit.fi-sivustolta (Elahblog), eli mikäli seuraatte blogeja sitä kautta, kannattaa laittaa mun blogi myös tuolta seurantaan! Jos Blogit.fi ei ole teille aiemmin tuttu, suosittelen kokeilemaan. Sieltä löytyy noin 9000 suomalaista blogia, joten saatatte löytää itsellenne uutta luettavaa.

You Might Also Like

2 comments

  1. Näistä tuli niin ihania kuvia! Ja pakko sanoa,että mäkin olen tosi innoissaan kun asut niin keskustassa! :D haha! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin tuli, oli paras kuvaaja <3 Haha niin mäkin ;) xx

      Delete

Like on Facebook