Blogger's Inspiration Day

Monday, April 24, 2017


Fiiliskuvia lauantain BID2107 eli Blogger's Inspiration Day 2017 tapahtumasta! Olin itse tapahtumassa ensimmäistä kertaa, mutta oli ihan mahtavaa huomata miten paljon sometuttuja oli paikalla ja pääsimme vaihtamaan kuulumisia vihdoin ihan livenä. Ihan mielettömiä ihmisiä ja just nyt oon superonnellinen, että ollaan kesä Helsingissä.Tapahtuma järjestettiin Suvilahden Kattilahallissa ja mielestäni avara ja korkea kattoinen tila sopi tapahtumapaikaksi täydellisesti. Vietimme päivää ihanalla bloggaajaporukalla kierrellen eri pisteillä, joista oma suosikkini oli Vero modan ja Vilan piste, jossa jokainen halukas pääsi osallistumaan flatlay stailaushaasteeseen.  


Ihanaa osallistua tapahtumaan, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkasti. Mä olen todellinen esteetikko ja nautin, kun ympärillä on kauniita asioita. Vero modan ja Vilan pisteeltä löytyi myös Lumenen uutuuksia ja goodie bagissä lähti mukaan aivan ihana korostuspuikko, joka pääsi jo kerta heitolla suosikkimeikkieni joukkoon.Roosan blogin löytää täältä! Maailman herttaisin ihminen <3


Mä nautin tällä hetkellä niin suuresti, kun saan viettää aikaa ihanien bloggaajakollegoideni kanssa. Ihanaa, miten ollaan löydetty toisemme somen kautta, autamme toisiamme ja pidämme hauskaa. Bloggaajapäivä huipentui blogigaalaan, missä meillä oli ihan mielettömän hauskaa! Gaalasta lisää tunnelmia myöhemmin.. 


Lindan kanavalta löytyy tältä päivältä vlogi, jossa mäkin pyörähtelen muutamaan otteeseen. Vlogin pääset tsekkaamaan täältä Linda Ekrothin kanavalta. Kiitos Indiedays ihanasta päivästä!

You Might Also Like

8 comments

 1. Ihana oli huomata päivätapahtumassa sut bongatessa, et oot alkanut taas bloggaamaan :-) Ihania kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että miten huippua että bongasit ja kiva kuulla että oot myös iloinen mun "comebackistä" 🙊😍

   Delete
 2. Ihanan olonen päivä teillä! Upeita kuvia, oot kyllä taitava kameran takana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä mieletön päivä! 😍🙌🏼 Kiitos paljon, oon kovasti koittanut itse opetella kuvaamisen saloja!

   Delete
 3. Tykkään niin sun freshistä kuvaustyylistä! Niin mieletöntä, et ollaan tutustuttu ja huippu kesä varmasti tulossa ;) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti 😍 Ihanaa jos mun kuvista välittyy mun oma tyyli! Tulee niiin huippu kesä ja niin parasta että ollaan tutustuttu!

   Delete
 4. Voii ihana Janina!! <3 Ja sun kuvaus- ja editointityyli on kyllä niin bueno!

  ReplyDelete

Like on Facebook