Bloggaaja Workshop @CITYPIE

Tuesday, April 25, 2017


Yksi asioista, joita odotin Saksassa kuin kuuta nousevaa. Päästä livenä meidän ihanan bloggaajaporukan workshopeihin. Järjestämme porukalla kuukausittain workshopin, jossa keskustelemme bloggaamisesta, valokuvaamisesta, yritysasioista, yhteistöistä.. Olen aiemmin ollut mukana Facetimen välityksellä Saksasta käsin, mutta nyt pääsin vihdoin myös paikan päälle kun käsittelimme verkostoitumisen tärkeyttä!

Järjestämme workshopit aina Vuorikadun #Citypie kahvilassa, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Saamme paikan, jossa kokoontua ja pääsemme testaamaan heidän tuotteitaan. Nyt pääsin myös itse maistamaan aiemmin netin välityksellä himoitsemiani tuotteita ja tällä kertaa vuorossa olivat supersalaatit. Valitsin itse fetaversion, joka vei kielen mennessään! Kahvilassa tehdään kaikki alusta asti, tuoreista raaka-aineista, terveyttä vaalien. Plussaa ovat myös opiskelijaystävälliset hinnat ja opiskelija-alennus -10%.


Haluan ehdottomasti käydä joku aamu testaamassa kahvilan aamiaisen, jota muut pääsivät maistelemaan vuoden alussa. Aamiainen sisältää piirakan tai omeletin, kvinosalaatin, Bircher mysliä ja kauden hedelmiä, babybrownien ja oma valintaisen erikoiskahvin - hintaan 11,90! Pakko siis testata. Kahvilasta saa muuten ehdottomasti parhaan maistamani Dirty Chai Latten. Vahva suositus!


Olen ehtinyt jo nyt käymään muutamaan otteeseen #Citypiessä ja paikka tuntuu kuin toiselta kodilta! Sinne on aina mukava mennä, tunnelma on kodikas ja pistorasioita löytyy tarpeeksi (iso plussa).

Tällä kertaa workshopissa olivat mukana Camilla Czakan, Marianne Sendenali, Roosa Mononen, Ida Christine Starck, Dashing Designersin Maiju  sekä Two Drops of Waterin Oleg ja Linda! Yhteistyössä #Citypie.

You Might Also Like

0 comments

Like on Facebook