What's going on?

Sunday, March 12, 2017


Täällä sitä taas ollaan! Bloggerin alla nimittäin. Kyseessä on tosin tilapäinen ratkaisu ja ootellaan, että saadaan omistamani elahblog.com domain siirrettyä tälle sivulle. Tämä alkuperäinen blogini on wix.comin alla ja en voi todellakaan suositella kyseistä palvelua. Mulla on kova into tehdä blogia, mutta wix.comin alla yhden blogipostauksen tekoon kuluu vähintään 3 tuntia, sillä sivut jumittavat koko ajan. Nyt siis mennään täällä jonkun aikaa! Pohja on ainakin tuttu ja turvallinen, sillä aiempi blogini (se, minkä aloitin vuonna 2010) oli nimenomaan bloggerissa. Anyways kommentointi täällä on ainakin varmasti helpompaa ja myös sivut latautua teillekin (toivottavasti) paljon nopeammin! Sivu on vielä hieman kesken, mutta pääsenpähän ainakin taas kirjottelemaan teille.

Here we are again! On Blogger. Though this is not permanent, just waiting to be able to get the elahblog.com domain I own from wix.com where my original blog is. Turned out blogging on that site is absolutely impossible as the site freezes every 30 seconds, specially if you type "too fast". And I'm not that fast in typing so.. But feels great to be on Blogger again where I used to blog back in the days when I started blogging for the first time. And that was btw year 2010. Commenting should also be easier here so don't be afraid to leave comment down below! I'm so excited that I'm able to blog again!!


Mitäs mulle sitten kuuluu? Playoffit alkaa parin päivän päästä ja tällä hetkellä eletään mielenkiintoisia aikoja, sillä kotiinlähtö saattaa olla kahden viikon tai kuuden viikon päästä. Tämä aika on aina tavallaan inhottavaa odottelua. Toisaalta toivot joukkueen kauden jatkuvan mahdollisimman pitkään, kun taas toisaalta Suomeen palaaminen houkuttelee päivä päivältä enemmän. Mulla on hirveä ikävä kotia, perhettä ja ystäviä! Onneksi äiti ja isä kävivät moikkaamassa meitä reilu viikko sitten. Peleistä on ollut nyt lyhyt tauko, sillä osa joukkueista pelaa niin sanottuja säälipleijareita (kaksi näistä jatkaa pleijareihin), joten tällä hetkellä me odottelemme, mitkä nuo joukkueet ovat ja sen jälkeen pelit alkavat taas. Ajoimme maanantaina Münchenin lähelle Garmischiin viettämään pari rentouttavaa päivää alpeille. Rentouduimme ehdottomasti, mutta valitettavasti sää oli niin järkyttävä, etten saanut tänne lainkaan kuvia. Räntää tuli kirjaimellisesti kaksi päivää vaakatasossa. Ihana takatalvi.. Onneksi se oli ohi kahdessa päivässä, vaikka valitsikin kaksi huonointa päivää.. Palailen taas pian, nyt kun kirjoitteleminen sujuu! Toivottavasti teille on ok tämä väliaikainen blogisivu! :) Huomenna mulle on muuten tulossa yksi kauan odotettu paketti, joka vaikuttaa mun bloggailuun positiivisella tavalla!

So how am I? Playoffs are starting tomorrow. We are going through some interesting times right now as it might be that we fly home in 2 weeks or if the team plays well we might still stay here for over 6 weeks. You obviously want the team to do well but also are excited of heading home, specially cause I miss home, friends and family like crazy right now. The players here had couple of days off while some teams were playing pre-playoffs. We drove to Garmich last monday to spend couple of days at the Alps but the weather was unfortunately so awful I couldn't get any photos from there. I'm so disappointed! Obviously the sky cleared exactly when we had to leave. I hope you are fine with this new temporary solution.  Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 comments

 1. Ihanaa kuulla susta taas bloginkin puolella, ja mahtavaa että pääset nyt taas kunnolla vauhtiin tän kanssa! Jään innolla oottelemaan ;) ♥︎

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä taas ja nyt alkaa kunnon bloggailu! Wixin alla mun kone jumiutu 5 minuutiks jos kirjotin liian nopeasti yli 5 kirjainta pitkän sanan :D hehheh..

   Delete
 2. Ihana selkeä ulkoasu! Tykkään muutenkin sun tyylistä :) xx

  www.mariannesendenali.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! Nyt alkaa tulla postauksia ja videoita ;)

   Delete

Like on Facebook