Tällä viikolla

Friday, March 24, 2017

Ulkomailla asumisessa on omat haasteensa ja voin rehellisesti sanoa, että opin edelleen joka viikko jotain uutta ja myönnettäköön, stressaan noin miljoonasta asiasta. Lätkäelämässähän joutuu elämään nimenomaan hetkessä, emmekä pysty suunnitelemaan menojamme käytännössä lainkaan eteenpäin. Se onkin ollut helppo haaste tälläiselle kontrollifriikille stressaajalle.. heh.

English translation coming later..


Tällä viikolla olen löytänyt kaupasta vihdoin saksalaista kahvia, jota pystyn juomaan. Tämä tilanne tuli eteeni, kun Juhla Mokka pakettini hupenivat loppuun.. Täällähän mennään siis suodatinkahvilinjalla.. Suomessa aion vihdoin ostaa kotiin kunnon kahviautomaatin, joka jauhaa pavut ja valmistaa minulle herkullisia erikoiskahveja! Kaikki aiemmin täältä ostamani kahvipaketit ovat yhden testikerran jälkeen päätyneet roskakoriin.. Miten kahvi voi maistua niin erilaiselta?

Tällä viikolla olen ostanut paikallisesta optikkoliikkeestä Ray Banin aviatorit alle 100 eurolla, normaalihintaisena. Olen aika varma, ettei kyseisiä laseja saisi Suomesta mistään tuolla hinnalla. Lasit tilattiin minulle liikkeeseen, sillä heillä ei ollut haluamaani koko-väri-yhdistelmää siellä ensimmäistä kertaa käydessäni. En siis hakiessani niitä ollut täysin varma kyseisen koon hinnasta. Olin todella hämmästynyt myyjän kertoessa minulle hinnan. Ehdin jo miettiä, että ymmärsinkö taas hinnan väärin.  Jos ette tienneet niin Saksassahan luvut lausutaan "väärin päin". Saksan edullinen hintataso pääsi siis yllättämään jälleen. Unohdin mainita, että sain myös laseille kolmen vuoden takuun!


Tällä viikolla kaupunkimmekin yllätti minut positiivisesti, kun päätimme lähteä illalliselle kaupungin kreikkalaiseen ravintolaan. Kaikilla aiemmilla vierailuyrityksillä kyseinen ravintola on ollut kiinni, sillä esim maanantaisin ja tammikuun ajan lähes kaikki paikat täällä ovat kiinni. Ja maanantai on tällä kaudella ollut poikien viikon ainoa vapaapäivä.. Ja niille, jotka eivät tiedä kerrottakoon, että asumme pienessä kaupungissa Itä-Saksassa. Ravintola oli yllätykseksemme todella viihtyisä ja ruoka hyvää. Harmittaa, ettemme testanneet ravintolaa aiemmin.


Tällä viikolla olen kärsinyt unettomuudesta, sillä päässäni pyörii tällä hetkellä miljoonia ajatuksia. Milloin palaamme Suomeen. Kohta pitäisi aloittaa pakkaaminen. Lähdemmekö johonkin lomalle kauden jälkeen vai aloitammeko heti kodin etsinnän Helsingissä. Löydämmekö meille kotia. Keskusta vai ei. Mihin suuntaan haluan viedä blogiani. Millaisen tyylin haluan blogiini. Minkä vlogikameran hankkisin (hankin aiemmin kuvauslinssin valokuvauskameraani, mutta en ollut tyytyväinen tähän yhdistelmään). Millä liikumme kesällä, kun myimme automme tänne lähtiessämme.. Miksei Etuoveen tule jo kivaa asuntoa myyntiin? Niin paljon asioita!

Tällä viikolla olen tehnyt joogakuvaukset ystäväni kanssa ja muistin taas kunnolla, miksi olen ikinä aloittanut bloggaamisen (niin sen ensimmäisen 2010 vuoden blogin kuten tämänkin). Rakastan valokuvaamista! Taidoissa on vielä kehittämistä, mutta nautin kuvaushetkistä älyttömästi. Laitan teille myöhemmin tänne lisää kuvia kuvauksistamme.

You Might Also Like

0 comments

Like on Facebook